Innovatie @Science14

Sinds 2012 is Science14 ontmoetingsplaats in Brussel voor discussies over innovatie en ondernemerschap in heel Europa. De innovatieruimte omvat een reeks conferenties, toespraken en motiverende thema’s, panelgesprekken, interactieve workshops, wedstrijden, beleidslijnen en bedrijfsevenementen, maar ook informele netwerksessies.

Science14 is partner van European Young Innovators Forum (EYIF), de toonaangevende stichting voor jongereninnovatie in Europa, vertegenwoordigd door een groep van jonge vernieuwers en experts die geloven in innovatie, risico en verandering.

Deze gemeenschap van vernieuwers is een uitgebreide groep van jonge Europese vernieuwers, ondernemers, investeerders, mentors, beleidsmakers en leden van de Europese instellingen die elkaar ontmoeten en ideeën, ervaringen en beste praktijken delen om een ecologisch systeem van innovatie en ondernemerschap in Europa te stimuleren.

UnConvention 2014, onder de hoge bescherming van de voorzitter van het Europees Parlement, werd georganiseerd rond het idee “Embrace failure, celebrate success” met Neelie Kroes, vicevoorzitter van de Europese Commissie voor de digitale agenda, die het belang van het initiatief erkende en Europese startersbedrijven de volgende boodschap gaf: “Let’s Disrupt Europe, we need it!”.