Even over projecten!

Bij @Science14 draait alles rond Europa.

Ons gebouw is de thuis van meer dan 100 organisaties, waaronder EU-professionals, verenigingen, ngo’s, kmo’s, publieke en privéondernemingen. Wij weten hoe belangrijk het is om informatie over de Europese financieringsmogelijkheden te verspreiden en willen een omgeving creëren waarin we ideeën kunnen uitwisselen, synergieën kunnen creëren, beste praktijken en kennis kunnen delen, projecten kunnen ontwikkelen door clusteractiviteiten en -acties.

Aanvragen van een EU-financiering, toepassen van EU-projecten – vertel ons uw verhaal! Leer de pool van uw partner kennen. Wellicht vindt u alle partners die u nodig hebt op één plek!

Laten we het even over projecten hebben! Wij willen graag alles horen over uw initiatieven of een update krijgen over de voortgang van uw lopende projecten. Wij zorgen voor de informele ruimtes waar u regelmatig partners voor EU-projecten kunt ontmoeten, ideeën kunt uitwisselen, kunt werken of brainstormingactiviteiten kunt organiseren. Als u een project binnenhaalt, laat ons dan uw succes vieren en delen via ons netwerk!

  • Uw projecten: verspreiden van gegevens en info, delen van ideeën, leren over de beste praktijken
  • Uw netwerk: experts ontmoeten, partnerships creëren
  • Uw ontwikkeling: opleidingen volgen, uw bedrijfsactiviteiten stimuleren

De EU-projecten @Science14 werden gelanceerd in mei 2015 en het was ons een eer Věra Jourová te verwelkomen, de Europese Commissaris voor Justitie, Consumenten en Gendergelijkheid en Z.Exc. de heer Jaroslav Kurfürst, ambassadeur van de Tsjechische Republiek in België. Speciale dank ook aan de European Project Association, EPA, Finnova, Bohemia EU Planeers, Communication Package en European Association for Local democracy, ALDA!