Wij waarderen uw feedback

Uw feedback is belangrijk voor ons. Wij waarderen uw complimenten, suggesties of klachten zodat wij onze dienstverlening en de manier waarop wij communiceren kunnen verbeteren.

Wij waarderen complimenten

Laat het ons weten als u tevreden bent over onze dienstverlening. Het helpt ons als we weten dat wij efficiënte diensten verstrekken en het geeft ons de kans om teamleden die hoge kwaliteit leveren extra te erkennen. Uw compliment wordt genoteerd en doorgestuurd naar het desbetreffende personeel en management.

Wij waarderen uw suggesties

Wij zien suggesties als een gelegenheid om onze dienstverlening te verbeteren. Uw suggesties zijn van belang voor ons en wij houden er rekening mee als onderdeel van onze inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij willen ook uw klachten over onze dienstverlening horen

Wij streven naar de beste dienstverlening, maar wij begrijpen dat er ook problemen kunnen voorkomen. Aarzel niet om in uw feedback melding te maken van elk probleem dat u hebt ondervonden met onze diensten.

Uw ervaring @Science14

Door uw feedback in te vullen en te verzenden gaat u ermee akkoord dat Science14 uw opmerkingen mag gebruiken voor mededelingen over zijn diensten. Klik hier als u uw mening niet wilt geven.

 ja nee

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om uw vragen te verwerken. U kunt ons privacybeleid te allen tijde raadplegen.